Hevoluution virallinen yksivuotisjulkaisu

Tämä kulunut vuosi on ollut täynnä suuria tunteita ja pitkiä, yksinäisiä iltoja tietokoneen näytön raa’an sinivalon loisteessa – silti Hevoluution toimitus voi ylpeänä itsestään kertoa, että olemme tulleet kypsään kahdentoista kuukauden ikään. Emme ole enää vauvankengissä, vaan terhakkaita taaperoita; olemme juuri oppineet nousemaan pystyyn, ja nyt kiipeilemme sohville ja seinille ilman minkäänlaista kontrollia saati itsesuojeluvaistoa.

Kiitämme lukijoitamme kaikesta siitä (paskastakin) palautteesta, jota olemme saaneet huomattavasti enemmän kuin yksilönkehityksen kannalta on tarpeellista. Sääli sinänsä, että näinä aikoina vessapaperi on ollut kortilla, joten jatkossa pyydämme lähettämään paskapalautteen mukana rullallisen vessapaperia. Jos paperia ei ole riittävästi, pyydämme pidättäytymään myös palautteen lähettämisestä, etenkin kolmelta lauantai-yönä alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kiitämme myös saamastamme positiivisesta palautteesta, te kaikki kolme olette ikuisesti sydämissämme.

Kuluneeseen vuoteen on sisältynyt itkun ja hampaidenkiristyksen (tätä tahdomme pahoitella mitä vilpittömimmin) lisäksi loistavia valaistumisen hetkiä. Yhtälailla kuin te, rakkaat lukijat, myös Hevoluution toimitus on oppimassa täällä.

Kuitenkin osa teistä, lukijoista, on ymmärtänyt meidät täysin väärin. Emme ole koskaan väittäneetkään antavamme teille suoria totuuksia, ainoastaan vaihtoehtoja, joiden kautta tarkastella asioita. Jos nyt, tai jatkossa, tulette keksimään asian, joka on täysin mustavalkoinen, ja tiedätte tämän absoluuttisen totuuden, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä välittömästi. Lupaamme tällöin lopettaa blogin pitämisen, pukeutua säkkiin, ja ripotella tuhkaa päällemme.

Koska Hevoluutio-blogia, kuten kaikkea nettiin ladattua tekstiä, luetaan kuten itse Piru lukisi Raamattua, olemme saaneet kuulla lukuisia kertoja siitä, kuinka olemme tässäkin asiassa väärässä. Heti, kun tämä asia on selvitetty, ja vääryytemme sovitettu, voimme ehdotustenne mukaisesti vetää erinäisiä asioita päähämme (ja käsiimme). Tämän jälkeen, tulevaisuudessa, aiomme jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin saakka: Nostamme esille asioita, joista ei saa puhua, ja esitämme ääneen näkökantoja, joita ette halua tunnustaa edes olemassaolevaksi.

Olemme siis vailla itsesuojeluvaistoa. Tulisiko lukijoita houkutella ennemminkin porkkanalla ja perseennuolennalla, vai toimisiko parhaiten jos nämä kaksi yhdistäisi – ja voisiko tätä(kään) julkaista Hevoluutiossa ilman, että kommenttikenttä täyttyy kommenteista, jotka on pakko moderoida pois FB-sivuilta K-18 -merkinnän välttämiseksi? Kuten todettua, rakkaat lukijamme, me olemme täällä oppimassa, aivan yhtä lailla kuin tekin.

Emme kuitenkaan aio jatkossakaan opetella suuren yleisön miellyttämistä, vaan jatkamme puolitotuuksien laukomista suoraan lonkalta, gangsterityyliin. Tuleva vuosi tulee edeltävän tavoin sisältämään asiaa, asioita asian vierestä, ja tietenkin myös suoranaisia asiattomuuksia kera roisin huumorin. Toisin sanottuna, Hevoluutio aikoo jatkossakin olla täysin lahjomaton (varaus riippuen lahjonnan tasosta, tietenkin), eikä myöskään aio olla ohjailtavissa uhkailun tai kiristyksen keinoin. Näin ollen, voitte pitää ulostepostituksenne, tappouhkauksenne ja mielipiteenne omananne, tai vaihtoehtoisesti jakaa ne Hevoluution keskustelupalstalla.

Älköön kukaan pääskö sanomaan, etteikö Hevoluution toimitus olisi oppimiskykyinen, sillä aiomme myös muuttaa toimintatapaamme. Jatkossa otamme palautetta ja juttuehdotuksia vastaan myös virallista reittiä Facebookin Messenger-toiminnolla. Tämä lähinnä sen vuoksi että ikkunaan tähdätyt tiiliskiveen sidotut post-it-laput  hyödyttää suhteessa paljon enemmän lasitusliikettä kuin lukijoitamme. Hevoluutio kiittää ja kumartaa.  Pysykää kuulolla!